کمد دیواری

کمد دیواری یکی از وسایل پرکاربرد و ضروری در هر خانه و یکی از مهترین گزینه ها برای دکوراسیون داخلی منازل می باشد. از این کمد ها می توان برای نظم دادن به لوازم منزل و جا دادن وسیله های اضافی استفاده کرد. در این راستا ذکر این موضوع از قاعده مستثنی نمی باشد که در مرتب دیده شدن خانه ها این کمد دیواری ها نقش اساسی و مهمی را دارند. حال شما میتوانید در این مقاله با دلایل لزوم وجود کمد دیواری، انواع و طریقه ساخت و طراحی آن آشنا بشوید. لطفا تا پایان مقاله با ما همراه باشید.

لزوم داشتن کمد دیواری

در خاطر همه ی ما پستو ها و گنجه های خانه های قدیمی, جایگاه خاص و ویژه ی خود را دارند.  این پستوها که در قسمتی از خانه قرار می گرفتند, فضایی برای جمع آوری رختخواب ها و لوازم اضافی بود. به مرور زمان این گنجه ها و صندوق های قدیمی تبدیل به کمد های دیواری شیک و مدرن و جادار شده اند. هم اکنون کمد دیواری ها در تمامی خانه ها به عنوان یکی از ضروریات به حساب آمده و از اهمیت ویژه ای برخوردار هستند. کمد دیواری ها یکی از وسایل پرکاربرد و ضروری در هر خانه می باشد. از این کمد ها می توان برای نظم دادن به لوازم منزل و جا دادن وسیله های اضافی استفاده کرد. در این راستا ذکر این موضوع از قاعده مستثنی نمی باشد که در مرتب دیده شدن خانه ها این کمد دیواری ها نقش اساسی و مهمی را دارند. چرا که تصور خانه ای بدون کمد خیلی به هم ریخته به نظر می آید.

 به خصوص خانم ها حتی یک لحظه هم نمی توانند به این فکر کنند که کمدی در خانه وجود نداشته باشد. امروزه به دلیل آپارتمانی شدن خانه ها و محدود شدن فضاهای اضافی مانند زیر زمین و یا انباری های بزرگ, همه سعی در استفاده ی بهینه  از فضای منازل خود دارند. از آن جایی که ما  همگی در خانه هایمان خواهان نظم و زیبایی هستیم و دوست داریم تمامی لوازم در جای خود به صورت منظم قرار بگیرند تا در صورت لزوم به راحتی در دسترس باشند انتخاب یک کمد مناسب می تواند این اهداف را عملی سازد. در این راستا شما با مشاوره از گروه مجرب می توانید اقدام به طراحی و انتخاب یک مدل مناسب با توجه به فضای خانه ی خود نمایید تا بتواند تمامی انتظاراتی که از یک کمد را دارید, برای شما طراحی و به نحو احسنت اجرا نمایند.

انواع کمد دیواری

انواع کمد دیواری

طراحی های متفاوتی  برای انتخاب طرح و مدل کمد وجود دارد و هر شخص با در نظر گرفتن قسمتی از خانه که قصد کمد دیواری کردن آن را دارد, می تواند اقدام به انتخاب یکی از مدل های کمد بکند. البته انتخاب مدل و نوع جنس کمد به فضا و بودجه ای که برای این کار در نظر گرفته می شود و حتی دکوراسیون منزل نیز بستگی دارد. بعضی از اشخاص تمایل خاصی برای بهره مند شدن  از کمد های مستقل را دارند چرا که در صورت لزوم می توان این کمدها را جا به جا نمود لازم به ذکر است که کمد های مستقل به دیوار وصل نمی شود و متحرک هستند. این کمد های جا دار که به صورت ثابت و یا متحرک می توانند ساخته شوند در دو نوع متفاوت می باشند که به شرح زیر است:

کمد ریلی

نسل جدید درب های کمد دیواری مدل های ریلی می باشد. این کمد ها برای مکان هایی که محدودیت فضایی برای باز و بسته شدن درب دارند بسیار گزینه ی مناسبی می باشد. به این صورت که در همه ی قسمت منزل به راحتی نصب می شوند. ولی برای مکان هایی که محدودیت نصب کمد با عمق دلخواه را دارند گزینه ی مناسبی نمی باشد, چرا که با در نظر گرفتن حداکثر عمق کمد که 60 سانت است در صورت نصب مدل  کمد ریلی که دو سانت برای نصب درب ها اشغال می شود عمق باقی مانده و مفید را می توان  58 سانت در نظر گرفت. در این راستا اگر درب  کمد را دو ریل انتخاب شود حدود 7 سانت از عمق مفید کمد  کسر می شود. کمد های ریلی برای راهروها و زیر پله ها و اتاق خواب و آشپزخانه بسیار مناسب است.

کمد لولای

کمد های قدیمی در زمان پیدایش خود از درب های لولایی برخوردار بودند. به این صورت که بر روی درب های کمد یک ضلع عمودی بر روی یک بدنه ی عمودی قرار می گرفت و نحوه ی نصب این کمد ها به وسیله ی یک بخش مفصلی که لولا نامیده می شود صورت می گیرد. درب کمد ها به صورت 180 درجه بر حول محور عمودی باز و بسته می شوند. در این مدل از کمد ها عمق آن به دلیل درب های باز و بسته شونده ای که دارند کمتر اشغال می شوند و از عمق مطلوبی برخوردار هستند. و از معایب این کمدها این است که به دلیل باز و بسته شدن درب های لولایی در صورتی که اتاق مورد نظر از فضای کوچکی برخوردار باشد محل قرارگیری سایر لوازم اتاق ممکن است موجب برخورد با درب کمد شود و این موضوع سبب می شود تا استفاده از این کمد ها دشوار شود.

طراحی و ساخت کمد دیواری

طراحی و ساخت کمد دیواری

مجهز بودن خانه به کمد دیواری علاوه بر این که به عنوان یک مزیت برای آن به حساب می آید و با وجود این که فضای زیادی را در منزل اشغال نمی کند موجب نظم دهی و زیبایی محیط نیز می گردد. امروزه به دلیل افزایش قیمت ها برخی از افراد به خاطر هزینه های کلانی که برای ساخت این کمد ها لازم است از نصب کردن کمد در منزل خود صرف نظر می کنند ولی ما سعی در فراهم کردن کمد دیواری ارزان و مناسب برای تمامی اقشار جامعه هستیم. برای این که هزینه های زیادی را صرف کمد دیواری نکنید می توانید اقدام به انتخاب مدل های ساده تر نمایید.

برخی از افراد موقع طراحی و سفارش ساخت کمد دیواری برای خود ممکن است این سوال ذهن آن ها را درگیر کند, جنسی که برای کمد انتخاب می کنند باید بر اساس کدام معیارها باشد. توصیه ای که ما می توانیم در مورد جنس کمد دیواری داشته باشیم این است که, با توجه به فضای محیط و شرایط خانه اقدام به انتخاب جنس کمد نمایید. در صورتی که طول عمر کمد برای شما مهم باشد بایستی سعی کنید از چوب های طبیعی برای ساخت و طراحی کمد دیواری انتخاب نمایید. در طراحی و ساخت کمد های دیواری از دیگر موارد مهم, انتخاب طرح و رنگ آن می باشد که بایستی برای این کار  به دکوراسیون داخلی منزل خود دقت نمایید تا در این راستا یک طرح شیک و متفاوتی را برای فضای خود انتخاب کنید. دقت در این موضوع موجب ایجاد جلوه ی شیک و زیبا به اطراف می شود.

کمد دیواری ام دی اف

کمد دیواری ام دی اف

ام دی اف یکی از با کیفیت ترین و مرغوب ترین مواد اولیه ای است که در صنایع چوبی بسیار مطرح می باشد. استفاده از این مواد ام دی اف در ساخت کمد دیواری چندین سال است که بسیار رواج یافته است. همین موضوع سبب شده است که کمد دیواری های ام دی افی طرفدارهای زیادی را داشته باشند. این جنس از کمد ها در برابر نم و رطوبت بسیار مستحکم هستند و از مقاومت بالایی برخوردار می باشند و از همه مهم تر تنوع زیادی را در رنگ ها و طرح های خود دارند. همچنین کمد های ام دی اف با وجود این همه ویژگی های مثبتی که دارد از قیمت کمتر و مناسب تری در مقایسه با سایر جنس ها برخوردار است.

کمد دیواری ام دی اف به خاطر مزیت هایی گوناگونی که دارد, در بازار فروش توانسته طرفداران زیادی را به سمت خود جذب نماید. سطح این متریال محکم بوده و کاملا صاف است به این صورت که هیچ گونه گره ای را نمی توانید بر روی آن مشاهده نمایید. همین موضوع سبب می شود که برش دهی و کار کردن با آن خیلی راحت بوده و هیچ گونه محدودیتی را در این راستا نداشته باشد. برای این متریال شما می توانید از تمامی روکش ها  رنگ ها بهره ببرید, از همه مهم تر کمد های دیواری از جنس ام دی اف به دلیل قابلیت رنگ پذیری بالایی که دارد بعد از مدتی با استفاده از رنگ های پوششی می توان اقدام به تغییر رنگ آن نمود. این رنگ های پوششی برای انواع کمدهای دیواری با متریال ام دی اف بسیار مناسب بوده و در صورتی که بخواهید از روکش های چوبی برای سطح این کمدها استفاده نمایید روکش های موج نما از جذابیت منحصر به فردی برخوردار می باشند.

کمد دیواری هایگلاس

کمد دیواری هایگلاس

کمد دیواری های هایگلاس در واقع همان کمد های ام دی اف هستند ولی دارای روکشی براق و صیقلی می باشند. به دلیل این که سطح این کمد ها براق هستند موجب انعکاس نور به اطراف می شود و همین موضوع فضای اطراف را مدرن تر و روشن  می نماید. ساخت این کمدها در مقایسه با مدل های دیگر از هزینه و قیمت پایانی زیادی برخوردار بوده و در اتمام کار هزینه ی نسبتا زیادی را بر روی دست شما می گذارد ولی  زیبایی و جلوه ی خاصی که در محیط  به ارمغان می آورد و موجب ایجاد فضای مدرنی می شود

در این راستا ذکر این موضوع از قاعده مستثنی نمی باشد که به دلیل براق بودن سطح هایگلاس در صورت تماس دست ممکن است لکه های انگشت ها بر روی سطح باقی بماند. به بیان دیگر این متریال به دلیل صاف و سطح براقی که دارد در مقایسه با سایر متریال های چوبی  مستعد نشان دادن خط و خش ها و لک  هستند. به همین علت استفاده از این کمد ها برای اتاق کودک مناسب نیست.

کمد دیواری هایگلاس مشکی

2 Comments

  • سلام، خسته نباشید میخواستم ببینم که کدوم از کمد دیواری ریلی و لولایی از لحاظ قیمت بهتره؟ مرسی

    • با سلام به شما کاربر گرامی، کمد دیواری از نوع ریلی به دلیل جدید بودن و راحت بودن آن از قیمت بالاتری به نسبت به کمد دیواری لولایی برخوردار است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *